Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξετε το αρχείο

/images/site/programmaexetaseon.pdf

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

«Όταν ανασαίνουν οι ψυχές…»Πριν από τρεις μήνες δυο τμήματα του Γυμνασίου Μύρινας επισκέφτηκαν την «Αίθουσα Μ. Λαμπαδαρίδου –Πόθου» στη Μύρινα. Όταν τα παιδιά μας ήρθαν σε επαφή με το πλούσιο αρχειακό υλικό, που γενναιόδωρα προσέφερε η κ. Μαρία Λαμπαδαρίδου – Πόθου στη γενέτειρά της, δεν ήταν δυνατό να προβλέψει κανείς μας την απήχηση που θα είχε μια ενδεχόμενη συνάντηση των μαθητών με την ίδια τη συγγραφέα.

Μετά από πρόσκληση του διευθυντή μας, κ. Ρόκκου, και στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος «Γράφω ένα βιβλίο για τον τόπο μου» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» με επίσημη προσκεκλημένη την Λημνιά συγγραφέα, στις 19-4-2018. Η κ. Λαμπαδαρίδου – Πόθου με αληθινή γενναιοδωρία ψυχής έκανε το ταξίδι της «επιστροφής» από την Αθήνα στη Λήμνο με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσει με τους εφήβους του νησιού.

Αυτό που συνέβη μέσα σε ένα κατάμεστο από 250 παιδικές ψυχές αμφιθέατρο στάθηκε πρωτόγνωρο. Οι μαθητές του Γυμνασίου Μύρινας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να γνωρίσουν μια συγγραφέα που αναπνέει, σκέφτεται και μιλάει μόνο με την ψυχή της. Πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ της κ. Λαμπαδαρίδου – Πόθου και μαθητών. Πρόθυμη αυτή πάντα, με ανοιχτά τα μάτια της καρδιάς της, να αφουγκραστεί κάθε ανησυχία των παιδιών, κατάφερε, απαντώντας σε ερωτήσεις τους, να τα καθηλώσει. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης 250 στήθη ανεβοκατέβαιναν στον ίδιο ρυθμό. Οι ανάσες τους ενώθηκαν σε μια και δεν ήταν δυνατό να τις ξεχωρίσει κάποιος τρίτος θεατής.

Η συζήτηση περιλάμβανε θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν τον άνθρωπο, όπως η μοναξιά, η αγάπη, η μάχη του καλού με το κακό. Πλημμύρισαν οι καρδιές των μαθητών με αισθήματα που δεν ξανάνιωσαν, γνωρίζοντας μια συγγραφέα, συντοπίτισσά τους, τόσο μεστή από αγάπη για τον ίδιο τον άνθρωπο. Ξεχείλιζε ο λόγος της από μια γλυκιά ηρεμία, την ηρεμία ενός ανθρώπου που γνωρίζει τη ζωή αλλά και που πάντα την αναζητά σε ένα μόνιμο μονοπάτι. Σε ένα μονοπάτι που έγινε στην εποχή μας-ιδιαίτερα- τόσο δύσβατο.

Έτσι, η σύγχρονη «ψηφιακή» γενιά συνάντησε μια συγγραφέα, της οποίας η σεμνότητα και η γλυκύτητα δεν άφησαν ασυγκίνητο κανένα μέσα στο Κινηματοθέατρο « Μαρούλα». Σε μια εποχή που προκρίνει - αλίμονο- τις υλικές αξίες και παραμερίζει κάθε έννοια ενσυναίσθησης και αγάπης για τον συνάνθρωπο, βιώσαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, μια εμπειρία μοναδική. Η συγγραφέας θύμισε σε όλους μας την αξία και το αίσθημα της δικαιοσύνης, στάθηκε για όλους μας πρότυπο ευγένειας, τόσο ουσιαστικής.

Με το τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές προσέφεραν τα δώρα της παιδικής τους καρδιάς στη συγγραφέα. Κι αυτή ακούραστη και χαμογελαστή δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν έφυγε και ο τελευταίος μαθητής μας από την αίθουσα.

Στην καρδιά της άνοιξης η συνάντηση αυτή μοιάζει σε όλους μας σαν τον ερχομό των χελιδονιών στη φωλιά τους, τη χτισμένη στην αυλή μας. Μια φωλιά που περίμενε το χελιδόνι να έρθει ξανά στο σπίτι του και με τους ήχους της γλυκιάς φωνής του να ζεστάνει τις καρδιές μας.

Οποιοδήποτε «ευχαριστώ» θα ήταν λίγο προς την κ. Λαμπαδαρίδου – Πόθου. Κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να επηρεάσει τη σκέψη των παιδιών, να τα κάνει να γευτούν μια εμπειρία μοναδική και να νιώσουν την επιθυμία να διαβάσουν λογοτεχνικά βιβλία, μια ενασχόληση όχι τόσο προσφιλής και οικεία – δυστυχώς- για αυτά στην εποχή μας.

Με ένα τετρασέλιδο μήνυμά της προς τους μαθητές μας ως δώρο- παρακαταθήκη για αυτούς, μας αποχαιρέτησε. Ένα μήνυμα που φέρνει δάκρυα στα μάτια του αναγνώστη, καθώς τον αγγίζει στην πιο μύχια ακριούλα της ψυχής του. Ένα μήνυμα γραμμένο από καρδιάς και απευθυνόμενο απ’ ευθείας στην καρδιά του αναγνώστη.

Ένα θερμό «ευχαριστώ» από το Γυμνάσιο Μύρινας προς την κ. Μ. Λαμπαδαρίδου - Πόθου που μέσα στην ασφυξία της σύγχρονης ζωής πρόσφερε μια ανάσα ψυχικής ευφορίας και ανάτασης…..


Δήμητρα Χατζηκυριακίδου

Φιλόλογος

Καθηγήτρια του Γυμνασίου Μύρινας

Πρσφορά 1η

Πρσφορά 2η

Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος " Γράφω ένα βιβλίο για τον τόπο μου" πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του τμήματος Β4 στο Οινοποιείο Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής κρασιού. Ο κ. Βαγγέλης Βασιλειάδης, υπεύθυνος πωλήσεων,  οργάνωσε μια ενδιαφέρουσα  ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου και παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες.

01.jpg02.jpg03.jpg

Για να δείτε τις ώρες υποδοχής γονέων πατήστε εδώ.

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλους μας κι ιδιαίτερα τους εφήβους, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς. 

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου έχει αναπτύξει τις παρακάτω χρήσιμες δράσεις:

 • Μέσω της ιστοσελίδας SaferInternet4Kids.gr μπορεί κανείς να ενημερωθεί και να αντλήσει υλικό σχετικό με την ασφαλή χρήση του Ίντερνετ και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων. Το ενημερωτικό αυτό portal απευθύνεται τόσο σε γονείς και εκπαιδευτικούς όσο και σε εφήβους και παιδιά.

Ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου θα βρείτε στον παρακάτω  σύνδεσμο:  http://saferinternet4kids.gr/diathesima-fylladia/

           (Διατίθενται τεχνικά φυλλάδια, φυλλάδια για γονείς, εκπαιδευτικά     φυλλάδια, φυλλάδια για τα κοινωνικά δίκτυα,ξενόγλωσσα φυλλάδια και χρήσιμοι οδηγοί από την Safeline.)

 • Μέσω της συμβουλευτικής γραμμής Βοήθειας Ηelp-line (διαθέσιμη τηλεφωνικά στο 210-6007686 και μέσω του ιστοχώρου www.help-line.gr), εξειδικευμένοι ψυχολόγοι παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές για εξειδικευμένα θέματα που σχετίζονται με τη υπερβολική ενασχόληση στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό εκφοβισμό, την έκθεση σε ακατάλληλο περιεχόμενο και άλλους προβληματισμούς σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των διαδικτυακών παιχνιδιών.
 • Και μέσω της Ανοιχτής Γραμμής Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο του διαδικτύου SafeLine (http://www.safeline.gr/), δέχεται καταγγελίες για παιδική κακοποίηση και παράνομη χρήση του διαδικτύου και συνεργάζεται τόσο με την Ελληνική αστυνομία όσο και με την INTERPOL μέσω του Ευρωπαϊκού οργανισμού INHOPE.

 

Σας παροτρύνουμε λοιπόν να ενημερωθείτε για να προστατέψουμε τα παιδιά μας.

 


Ο Διευθυντής του γυμνασίου κ. Ρόκκος Εμμανουήλ καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων εύχεται στους μαθητές, στους γονείς και κηδεμόνες καλή σχολική χρονιά!

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2017-18) θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας την Δευτέρα 11η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00πμ.

Παρακαλούνται οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μας να βρίσκονται στο σχολείο από τις 9.00 π.μ.

 

 

 

                    

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

   

 

ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

Μύρινα, 10/5/2017

 

 

Ταχ. Διεύθυνση : Μητροπόλεως 5, Μύρινα

Ταχ. Κώδικας    :  81400

Τηλέφωνο         : 2254022217

Fax                   : 2254029217

Email                : mail@gym-myrin.les.sch.gr                                               

Ιστοσελίδα        :  http://gym-myrin.les.sch.gr

Προς: Δ/νση Δευτ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου

 

 

                                                                                                                                                                        

 

 

ΘΕΜΑ: «Φύλλο αξιολόγησης τουριστικού γραφείου»

 

 

Την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης εκδρομής της Β? και Γ? τάξης του σχολείου μας από 4/5/2017 έως 7/5/2017 ανέλαβε το τουριστικό γραφείο «ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Ε.».

 

Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

         

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΤΑΞΗ:

Β? ΚΑΙ Γ?  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

ΕΙΔΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 

ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:

04/05/2017

 

ΗΜ/ΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

07/05/2017

 

ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ:

ΞΑΝΘΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

50/04-04-2017

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ Δ.Δ.Ε.:

2548/10-04-2017

 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:

ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Ε.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:

Hotel ORFEAS 3*

 

     
       

 

 

 

 

 

Β. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ   (1=ΚΑΚΙΣΤΗ, 5=ΑΡΙΣΤΗ)

 

1

2

3

4

5

ΥΠΟΔΟΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 

 

 

 

Χ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 

 

 

Χ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

 

 

 

Χ

ΑΡΙΘΜΟΣ ? ΑΝΑΛΟΓΙΑ  ΔΩΜΑΤΙΩΝ / ΚΛΙΝΩΝ

 

 

 

 

Χ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΛΠ)

 

 

 

 

Χ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (ΖΩΝΕΣ, ΚΤΕΟ ΚΛΠ)

 

 

 

 

Χ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ &  ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

 

 

 

 

Χ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 

 

 

 

Χ

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΔΗΓΟΥ:

    1.  ΕΥΓΕΝΕΙΑ

 

 

 

 

Χ

    2.  ΠΡΟΘΥΜΙΑ

 

 

 

 

Χ

    3.  ΣΥΝΕΠΕΙΑ

 

 

 

 

Χ

    4.  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

 

 

 

Χ

    5.  ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

Χ

   6. ΤΗΡΗΣΗ Κ.Ο.Κ (ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΦΩΤ.ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ )

         

 

 

 

 

Ο Δ/ντής του Σχολείου

 

 

 

Ρόκκος Εμμανουήλ

         

 

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016-2017

 

Α/Α

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ

ΩΡΑ

ΤΑΞΗ Α

 
 

1

Πέμπτη, 1 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΙΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

2

Παρασκευή, 2 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΦΥΣΙΚΗ

 
 

 

 

3

Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017

08:15-11:15

ΓΛΩΣΣΑ-ΚΕΙΜΕΝΑ

 

 

 

4

Πέμπτη, 8 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 
 
         
         

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016-2017

 

Α/Α

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ

ΩΡΑ

ΤΑΞΗ Β

 
 

1

Πέμπτη, 1 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΙΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

2

Παρασκευή, 2 Ιούνιος 2017

08:15-11:15

ΓΛΩΣΣΑ-ΚΕΙΜΕΝΑ

 
 

 

 

3

Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΦΥΣΙΚΗ

 

 

 

4

Πέμπτη, 8 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 
 
         
         

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016-2017

 

Α/Α

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ

ΩΡΑ

ΤΑΞΗ Γ

 
 

1

Πέμπτη, 1 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

 

 

2

Παρασκευή, 2 Ιούνιος 2017

08:15-11:15

ΓΛΩΣΣΑ-ΚΕΙΜΕΝΑ

 
 

 

 

3

Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΙΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

4

Πέμπτη, 8 Ιούνιος 2017

08:15-10:15

ΦΥΣΙΚΗ

 
 

 

 

 1.jpg 2.jpg 3.jpg

 

 1.jpg 2.jpg

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Γυμνασίων και Λυκείων της Λήμνου στο Στάδιο της Μύρινας.

Track-Surface.jpg

Η ομάδα του Γυμνασίου Μύρινας ήταν 20 μαθητές όλων των τάξεων και διακρίθηκαν ως εξής:

Την 1η θέση κατέκτησαν οι:

 • ΜΩΡΑΙΤΗ ΕΛΕΝΗ (ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ)
 • ΚΡΟΜΜΥΔΕΛΛΗ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΣΦΑΙΡΑ)
 • ΚΟΛΩΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (1000μ. ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΤΑΚΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (1000μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΠΑΤΡΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (600μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ (600μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΚΥΡΙΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ (ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ)

Τη 2η θέση κατέκτησαν οι:

 • ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΦΑΙΡΑ)
 • ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΚΟΝΤΙΟ)
 • ΒΟΓΙΟ ΡΙΣΤΟ (3000μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΚΑΖΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (600μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΚΡΟΜΜΥΔΕΛΛΗ ΦΕΝΙΑ (600μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΦΤΩΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ)

Την 3η θέση κατέκτησαν οι:

 • ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ)
 • ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (3000μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)
 • ΠΑΠΑΜΑΛΗ ΗΛΙΑΝΑ (80μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)

Την 4η θέση κατέκτησαν οι:

 • ΧΡΥΣΟΧΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ)
 • ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ (80μ.ΤΡΕΞΙΜΟ)

Την 6η θέση κατέκτησε ο:

 • ΦΥΛΛΑΔΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ)

ΤΕΛΟΣ, Ο ΑΓΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ 1000μ. ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ !

 

Η Εθνική Oμάδα Νεανίδων Handball πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα στο Γυμνάσιο Μύρινας. Αρχικά, η  υπεύθυνη του Τμήματος Handball της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, κ. Κατερίνα Πετρίδου, ενημέρωσε τους  μαθητές για τους προκριματικούς αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ19, που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Στάδιο της Μύρινας από 17 έως 19 Μαρτίου, με αντιπάλους την Τουρκία και τη Νορβηγία.

Στη συνέχεια, μια από τις αθλήτριες μίλησε στους μαθητές και τους δώρισαν ώς ομάδα  μπάλες Handball.

Τέλος,  ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μύρινας μίλησε στις αθλήτριες και τους προπονητές τους και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα

 

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη.

 

handball 1.jpghandball 2.jpghandball 3.jpghandball 4.jpghandball 5.jpghandball 6.jpghandball 7.jpghandball 8.jpg

 

 

Τη Δευτέρα 13-2-2017 και ώρα 10:45 π.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι με τη βαθμολογία του 1ου Τετραμήνου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ενημερώνει τους γονείς/κηδεμόνες που θέλουν να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ, ότι μπορούν να το κάνουν μετά την παραλαβή των βαθμολογιών στην ταμία του συλλόγου που θα βρίσκεται στο χώρο του Γυμνασίου.

Για τους γονείς των μαθητών της Α Γυμνασίου, πατήστε εδώ

Για τους γονείς των μαθητών της Β και Γ Γυμνασίου, πατήστε εδώ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ& ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  Δ/ΝΣΗ  ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ. Π. Ε. Ν. ΛΕΣΒΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 Ταχ. Δ/νση: Μητροπόλεως   5

Τηλ: 2254022217

Fax: 2254029217

E-mail: mail@gym-myrin.les.sch.gr

Πληροφορίες: Pόκκος Εμμανουήλ

 

 

Μύρινα, 16/1/2017

 

 Προς: Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών-τριων του Γυμνασίου

 

 Μύρινας Λήμνου

 

ΘΕΜΑ: Λειτουργία ΕΔΕΑΥ στο Γυμνάσιο Μύρινας Λήμνου

 

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο μας θα λειτουργεί και φέτος Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου. Η ΕΔΕΑΥ θα αποτελείται από  ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και  παιδαγωγούς του σχολείου. Ο ρόλος της ΕΔΕΑΥ θα είναι να ανιχνεύει τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας και να υποστηρίζει τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, ώστε να εξομαλύνονται αδυναμίες στην παρακολούθηση των μαθημάτων, αλλά και σε άλλες πλευρές της καθημερινής σχολικής ζωής.

Θα θέλαμε να καλέσουμε σε μια σύντομη συνάντηση τους γονείς της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, με σκοπό τη γνωριμία και την ενημέρωση για το ρόλο της ΕΔΕΑΥ την Δευτέρα 23/1/2017 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα φυσικής, στο χώρο του Γυμνασίου.

Μπορείτε να απευθύνεστε στη  ψυχολόγο και στην κοινωνική λειτουργό στο σχολείο μας κάθε  Δευτέρα, κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο στο τηλ: 22540  22217.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

  

 

Ρόκκος Εμμανουήλ 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ& ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  Δ/ΝΣΗ  ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ. Π. Ε. Ν. ΛΕΣΒΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

 Ταχ. Δ/νση: Μητροπόλεως   5

Τηλ: 2254022217

Fax: 2254029217

E-mail: mail@gym-myrin.les.sch.gr

Πληροφορίες: Pόκκος Εμμανουήλ

 

 

Μύρινα, 16/1/2017

 

 Προς: Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών-τριων του Γυμνασίου

 

 Μύρινας Λήμνου

 

ΘΕΜΑ: Λειτουργία ΕΔΕΑΥ στο Γυμνάσιο Μύρινας Λήμνου

 

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο μας θα λειτουργεί και φέτος Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου. Η ΕΔΕΑΥ θα αποτελείται από  ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και  παιδαγωγούς του σχολείου. Ο ρόλος της ΕΔΕΑΥ θα είναι να ανιχνεύει τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας και να υποστηρίζει τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, ώστε να εξομαλύνονται αδυναμίες στην παρακολούθηση των μαθημάτων, αλλά και σε άλλες πλευρές της καθημερινής σχολικής ζωής.

Θα θέλαμε να καλέσουμε σε μια σύντομη συνάντηση τους γονείς της Α΄ Γυμνασίου, με σκοπό τη γνωριμία και την ενημέρωση για το ρόλο της ΕΔΕΑΥ την Δευτέρα 23/1/2017 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα φυσικής, στο χώρο του Γυμνασίου.

Μπορείτε να απευθύνεστε στη  ψυχολόγο και στην κοινωνική λειτουργό στο σχολείο μας κάθε  Δευτέρα, κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο στο τηλ: 22540  22217.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου 

 

 

Ρόκκος Εμμανουήλ 

 

 

 

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  E-CHARITY  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ   ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ: 

ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ? χάπια, σιρόπι, ενέσιμα

1. Augmentin

2. Ceclor

3. Amoxil

4. Begalin

5. Ciproxin

ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ (εκτός ψυγείου) ? σε όλα τα mg ? Και όλα τα γενόσιμα τους

1. Glucophage

2. Soloza

3. Diamicron

4. Actos

 

ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ? ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ-ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ - Και όλα τα γενόσιμα τους

1. Depon

2. Panadol

3. Mesulid

4. Ponstan

5. Bruffen

6. Voltaren

ΑΝΤΙΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑΚΑ ? Και όλα τα γενόσιμα τους

1. Salospir

2. Plavix

3. Aflen

4. Carder

 

ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ? Και όλα τα γενόσιμα τους

1. Lopresor

2. Tenormin

3. Carvepen

4. Lobivon

5. Normolose

 

ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

1. Γάζες

2. Betadine

3. Γάντια μίας χρήσης

4. Επίδεσμοι

5. Οινόπνευμα

6. Βαμβάκι

7. Οροί

8. Αντισηπτικό υλικό

9. Αιμοστατικό υλικό

 

ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΑ ? Και όλα τα γενόσιμα τους

1. Lasics

2. Frumil

3. Fludex

 

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΤΙΔΙΑΡΟΪΚΑ-

 

ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΑ- ΣΤΟΜΑΧΟΥ

1. Imodium

2. Almora

3. Primperan

4. Ersefuril

5. Zantac

6. Losec

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ  ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: 

 1. ΓΑΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 2. ΛΑΔΙ
 3. ΦΑΣΟΛΙΑ
 4. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
 5. ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ & ΠΑΙΔΙΑ
 6. PAMPERS ΓΙΑ ΜΩΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

DSC_0233.JPGDSC_0234.JPGDSC_0235.JPGDSC_0236.JPGDSC_0238.JPGDSC_0241.JPGDSC_0243.JPGDSC_0247.JPGDSC_0249.JPG

Ο Διευθυντής του γυμνασίου κ. Ρόκκος Εμμανουήλ καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων εύχεται στους μαθητές, στους γονείς και κηδεμόνες καλή σχολική χρονιά!

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2016-17) θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας την Δευτέρα 12η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:00πμ.

Παρακαλούνται οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μας να βρίσκονται στο σχολείο από τις 9.00 π.μ.

Από αύριο Πέμπτη 23/6/2016 μέχρι και την Πέμπτη 30/6/2016, 9:00πμ με 12:00μ, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Μύρινας μπορούν να παραλαμβάνουν από το σχολείου τους ελέγχους προόδου των μαθητών.